Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Bekijk hét schoonmaakbedrijf Amsterdam. Met een klanttevredenheidsscore van 99,6% weten zij wat schoonmaken is. Je wil toch ook een schone werkplek, of op een schone school leren? Leg daarom contact met het schoonmaakbedrijf Amsterdam, en ga voor één of meerdere professionele schoonmakers. Lees in dit artikel over het belang van een schone werk- of leerplek, en dat schoonmaken een vak is.

Een schone plek is een gezonde plek

Vooral in hotels is er veel onderzoek gedaan naar de hygiëne. Er zijn plekken op de wereld waar het in feite onverantwoord is om daar voor een nacht een hotelkamer te betrekken. Dit is niet alleen in ontwikkelingslanden, maar ook in landen die te vergelijken zijn met Nederland. Aangezien de testen door onderzoeksjournalisten werden gedaan, gingen zij dieper doorgraven naar de oorzaak. Uit dat onderzoek kwam naar voren dat het voor een groot gedeelte onkunde is in combinatie met foute instructies aan het kamermeisje. Zij had de opdracht om bij een gebruikte hotelkamer het bed te verschonen, het sanitair te reinigen en wat zichtbaar vies was aan te pakken, en dacht dat af en toe een andere ploeg dan het tafeltje en de nachtkastjes kwam doen, want daar haalde zij in ieder geval geen doekje overheen. Door de tijd en het gebruik ontstonden op die plek zoveel bacteriën dat het tafelblad en de nachtkastjes gevaarlijk vies zijn geworden. Zoiets kun jij voorkomen in jouw bedrijf of instelling. De schoonmakers van het schoonmaakbedrijf Amsterdam hebben goede instructies, en denken mee. Zij laten niets aan toeval over, als zij bijvoorbeeld een hotelkamer schoon hebben gemaakt, dan is deze echt schoon.

Structureel of incidenteel iets schoon laten maken

Het komt voor dat er weleens iets incidenteel schoon gemaakt moet worden. Het vorige voorbeeld, constant hetzelfde schoonmaken en iets vergeten, dat komt op meer plekken voor. Zowel bij bedrijven alsmede particulieren is het aanrechtblad en de tegelwand in de keuken goed schoon, maar zit er in de afzuigkap een ophoping van vet en stof. Als je daar niet aan toekomt, dan kun je incidenteel een schoonmaker langs laten komen, echter meestal is zoiets na een brand. Als er een voorval is geweest en er is roetaanslag, dan weet je nu waar je een extra paar handen kunt verkrijgen. Niet uitzonderlijk raakt tijdens een incidentele schoonmaak iemand zo overtuigd van de professionaliteit van de schoonmaker, dat deze gevraagd wordt om structureel langs te komen om het pand schoon te houden. Vraag info op bij schoonmaakbedrijven voor een schoon resultaat.