Met deze onderdelen leg je nieuwe EPDM dakbedekking op jouw dak

De dakbedekking is bij een dak erg belangrijk. Wanneer je de juiste keuze maakt bij de dakbedekking is het mogelijk om te zorgen voor een dak dat jouw woning goed zal beschermen. Hierdoor verklein je bijvoorbeeld de kans op schade tegen water in de vorm van lekkage of andere zaken. Het plaatsen van goede dakbedekking is daarom altijd aan te raden. wanneer je kiest voor dakbedekking als EPDM kies je voor kwaliteit. Op deze wijze zal je er dus zeker van zijn dat jouw dakbedekking de rest van het gebouw goed gaat beschermen. Dakbedekking hoef je bovendien niet alleen maar op woningen te plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor EPDM bij gebouwen als de schuur, garage of een bedrijfspand. Ieder type dak kan van de voordelen van EPDM gaan genieten. 

 

De dakbedekking 

EPDM dakbedekking is dan ook een populaire keuze voor de daken. De dakbedekking gemaakt van EPDM zal jouw dak verschillende voordelen kunnen aanbieden. Dankzij de EPDM kies je bijvoorbeeld voor dakbedekking dat ongeveer vijftig jaar mee zal gaan. Hierdoor ga je dus voor een duurzame keuze dat kwaliteit zal leveren. Bovendien krijg je vijftien jaar garantie op de EPDM dakbedekking. De dakbedekking van EPDM kan je op diverse ondergronden plaatsen. Hierdoor is het waarschijnlijk ook mogelijk om de bedekking nu al op jouw dak te leggen. Je kan ervoor kiezen om dit zelf te doen. De EPDM kan je op maat laten leveren, waardoor het plaatsen nog makkelijker wordt. Bovendien weegt de EPDM niet veel, doordat het slechts een millimeter dik is. Toch kan de EPDM met deze dikte de juiste kwaliteit leveren.

 

En andere producten

Naast de dakbedekking zal je ook andere onderdelen nodig hebben om de EPDM op de juiste wijze op het dak te kunnen plaatsen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je kiest voor de EPDM lijm. Dankzij deze lijm kan je de dakbedekking op een stevige manier bevestigen op de ondergrond. De lijm kan op diverse soorten materialen geplaatst worden. Hierdoor kan je de dakbedekking leggen op houten ondergronden, metalen ondergronden en zink. Dankzij de daktrim EPDM zet je de dakbedekking op de juiste wijze vast aan de zijkanten en hoeken van het dak. Deze daktrim is er in diverse opties, zodat de trim perfect kan aansluiten bij jouw dak. Naast de daktrim is het ook handig om te kiezen voor de EPDM kit. Met deze kit zal je de kleine kieren en gaatjes op de best mogelijke manier kunnen opvullen. Zo eindig jij met een stevige dakbedekking van EPDM.