Een nieuwe vloer voor in het nieuwe pand

0
232

Sinds het begin van het afgelopen jaar ben ik met mijn bedrijf verhuisd naar een nieuw pand. In principe hoefde er gelukkig niet veel te gebeuren qua opknap werkzaamheden. Het vorige bedrijf dat in het pand gehuisvest was, had niet lang voor hun vertrek het kantoor nog laten renoveren wat betreft schilderwerkzaamheden. Het enige wat moest gebeuren was een nieuwe vloer laten leggen. Er lagen nu namelijk tapijttegels, en zo te zien lagen deze er ook al best een tijdje. En omdat ik voor mijn werk toch regelmatig klanten ontvang en mijn bedrijf ook mijn visitekaartje is, heb ik ervoor gekozen om alles eruit te laten halen en een nieuwe vloer te laten leggen.

Mijn keuze

Bij de keuze van de vloer voor in het nieuwe pand vond ik het belangrijk dat de vloerbedekking een luxueuze en warme uitstraling zou hebben, dat de vloer betaalbaar zou zijn en dat de deze gebruiks- en onderhoudsvriendelijk is.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor een laminaat vloer, omdat dit eigenlijk aan al mijn wensen voldoet. Daarnaast is de kwaliteit van laminaat ontzettend verbeterd, zijn er veel verschillende opties wat betreft vorm, structuur, maat en kleur en is de vloer makkelijk te leggen.

Samples van een visgraat vloer

Voor de vloer bestelde ik eerst enkele samples bij laminaat inclusief leggen specialist de laminaat expert. Het voordeel van samples is natuurlijk dat je enigszins een beeld krijgt hoe een bepaalde vloer zal staan in een beoogde ruimte. Het is natuurlijk toch wat lastig om dit van een plaatje te bepalen en ik wilde graag weten hoe de vloer tot zijn recht kwam bij het natuurlijke licht in het nieuwe pand.

Ik wist al dat ik graag een visgraat vloer wilde en ook dit kon ik bij hen bestellen. Aan de hand van de verschillende samples kon ik een keuze maken en heb ik een offerte aangevraagd. Ik heb er voor gekozen om ook mijn vloer te laten leggen, omdat er altijd toch veel komt kijken bij een verhuizing en ik graag wilde dat ik door kon blijven werken en beschikbaar kon zijn voor mijn klanten. Dus als ik iets kon uitbesteden, maakte ik hier graag gebruik van. Ik ben erg blij dat ik voor deze optie heb gekozen. De service was uitstekend, het leg-werk is snel, zorgvuldig en nauwkeurig gedaan en ik kwam achteraf niet voor nare verrassingen wat betreft betalingen te staan. Het was al met al erg goed geregeld.

Eindresultaat

Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds heel blij dat ik voor deze vloer heb gekozen. Het eindresultaat is erg mooi geworden en ook precies zoals ik had gehoopt en me had voorgesteld. Het heeft de luxueuze, chique en warme uitstraling die ik wilde en die bij mijn bedrijf past. Ik heb ook al veel complimenten op de inrichting en de sfeer van mijn kantoor gekregen.