De juiste hulpmiddelen voor het opslaan van goederen

Tegenwoordig staan de magazijnen helemaal vol. Vooral bij de grote webwinkels is het erg druk en is het erg druk in het magazijn, aangezien er zowel geleverd wordt door leveranciers, als geleverd dient te worden aan postbedrijven om pakketten te verzenden. Zo komen er dagelijks verschillende pallets binnen, worden deze open gemaakt en producten opgeslagen, waarna de producten alweer worden opgestapeld op pallets voor een nieuwe levering. In het magazijn wordt er veel gebruik gemaakt van verschillende hulpmiddelen, waar we je in dit blog graag iets meer over willen vertellen. We geven je tips voor het gebruik van lekbakken voor de opslag van vloeistoffen en meer!

Het gebruik van kunststof lekbakken in je magazijn

In ieder magazijn worden er andere goederen opgeslagen. Waarbij er in een magazijn voor een online webwinkel in bijvoorbeeld gereedschap alleen zware materialen worden opgeslagen, heb je bij een bouwmarkt en zeker ook een supermarkt te maken met vloeibare stoffen. Nu zal er in een supermarkt niet veel staan opgeslagen in het magazijn, maar beschikken bouwmarkten daarentegen over overvoorraad. Verfblikken, motorolie, bouwmaterialen, het staat er allemaal opgeslagen. 

Om ernstige schade of narigheid te voorkomen, kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van kunststof lekbakken bij vloeibare stoffen. Bijtende stoffen zullen niet in aanraking komen met andere producten en zal verf bijvoorbeeld niet op je vloer terecht komen. Met kunststof lekbakken beschik je over veiligheid en zekerheid, om zo narigheid te kunnen voorkomen!

Gemakkelijk producten opbergen met vouwkratten

Ook vouwkratten worden erg veel gebruikt in een magazijn, maar zijn deze ook te gebruiken in een kantoor of andere ruimte. De robuuste vouwkratten zijn voornamelijk bedoeld voor industrieel gebruik en kunnen deze wel tegen een stootje. Je kunt de vouwkratten gemakkelijk inklappen, waardoor je de kratten gemakkelijk en snel kunt gebruiken voor allerlei toepassingen. Zo worden er in een bouwmarkt bijvoorbeeld lampjes mee opgeslagen, die toch erg breekbaar zijn en snel zoek raken. Door de lampen in kratten te verzamelen, zullen de lampen niet beschadigen en kan er precies bijgehouden worden hoeveel voorraad er nog is. 

Naast dat de lekbakken veel gebruikt worden in een magazijn, zou je de vouwkratten ook op het kantoor kunnen gebruiken. Wanneer je over erg veel dossiers en papieren beschikt, bieden de vouwkratten een ideale mogelijkheid om de papieren in op te slaan. Wanneer de papieren vernietigd mogen worden, zijn ook de kratten gemakkelijk weer in te klappen en klaar voor gebruik. Je kunt de vouwkratten voor 12:00 bestellen, waarna je ze de volgende dag al thuis, op het kantoor of in het magazijn kunt verwachten!