Hulp bij investeren!

Als je voldoende geld ter beschikking hebt, kan het verstandig zijn om dit geld te investeren. Op die manier wordt je geld, als je dit goed doet in ieder geval, steeds iets meer waard. Zonder dat je hier echt actief iets voor hoeft te doen! Toch kan investeren ook best ingewikkeld zijn als je dit voor het eerst gaat doen. Je wil natuurlijk niet te veel risico’s nemen en wel zorgen dat je redelijk ‘op safe speelt’. Gelukkig is investeren iets dat je kunt leren. Door je erin te verdiepen en handige online tools te gebruiken bij het investeren, is het na enige tijd een fluitje van een cent voor je! In deze blogs zet ik een aantal online tools op een rijtje die jou kunnen helpen bij het (leren) investeren! Lees snel meer over de tools hieronder. 

Bitcoin lifestyle 

Allereerst is het investeren in cryptocurrency natuurlijk helemaal hot tegenwoordig. Je hebt verschillende soorten cryptocurrency, maar de bekendste is toch wel bitcoin. Investeren in bitcoin kan je doen met behulp van Bitcoin lifestyle; dit is een investeringssoftware die met behulp van een geautomatiseerde robot kijkt wanneer de beste handelsmomenten zijn. Deze robot in de software doet dus eigenlijk gewoon het vuile werk voor je! Daarnaast kun je in de software ook veel informatie lezen over het investeren in de cryptomarkt, zodat je zelf ook nog eens de kennis opdoet en echt leert te investeren. Als je meer informatie wil over deze software kun je de bitcoin lifestyle review lezen waarin ook experts je vertellen over hun ervaringen met de bitcoin lifestyle software. 

DEGIRO 

Als je makkelijk en snel wilt beleggen via je telefoon, kun je ook de app DEGIRO downloaden. Deze app is een van de bekendste onder de mobiele beleggingsapps. Deze app is van een van de grootste brokers in Europa en is zelfs actief in 18 verschillende landen! De app is niet alleen geschikt voor de ervaren belegger, maar ook voor de beginnende beleggers onder ons. Hij is enorm overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Onder andere doordat alle overschrijvingen heel simpel met iDeal kunnen worden geregeld. Daarnaast is de app veilig en transparant: Iets wat natuurlijk heel belangrijk is als het om echt geld gaat. De app heeft zelfs verschillende (maar liefst 66) awards gewonnen! 

Bux 

Tot slot heb je ook nog Bux. Dit is een platform voor de mensen die DEGIRO toch nog iets te hoog gegrepen vinden. Deze app is vooral gericht op echt het leren beleggen en daarom kun je ook starten met het beleggen met nepgeld. Wel zo fijn om mee te beginnen natuurlijk! Je leert via deze app op speelse wijze hoe het beleggen in zijn werking gaat. Het enige nadeel is dat als je meer ervaren bent in beleggen, deze app niet meer zo interessant is. Maar dan kan je natuurlijk overgaan naar een app als DEGIRO of een ander vergelijkbaar platform en starten met het beleggen met echt geld. Spannend, maar ook wel heel leuk!