2021 is voor de gamers

2020 was een gek jaar. Zoiets had niemand ooit nog meegemaakt. We moesten ons snel aanpassen aan een wereld waarin we meer beperkingen hadden. We bleven meer thuis en moesten onszelf daar vermaken. Helaas is het met de jaarwisseling niet allemaal over en gaat die manier van leven ook in 2021 nog wel even door. Gelukkig weten we al wat dingen waar we onszelf mee bezig kunnen houden. Zoals bijvoorbeeld gamen. In deze blog vertel ik je hier meer over. Lees je mee?

Kies je console

Er zijn tal van verschillende soorten games. De één zit vol met actie, de ander barst van de puzzels en noem zo maar op. Maar voor die verschillende games zijn er ook verschillende consoles. Niet iedere game kan namelijk op ieder console gespeeld worden. Ben je nu op zoek naar een nieuwe console? Dan raad ik je altijd een game pc aan. Op de game pc kunnen namelijk de meeste spellen gespeeld worden. Stel zelf zo’n pc samen of koop er eentje kant-en-klaar.

Een spel voor iedereen

Zoals ik al zei, zijn er heel veel soorten games. Vaak weet je wel wat je leuk vindt voor je begint met gamen maar je kan ook vooraf op zoek gaan naar verschillende games. Wanneer ik een nieuwe console gekocht hebt, vind ik het handig om twee lijstjes te maken. Eén van de lijstjes staat vol met games die ik graag wil spelen. En op het andere lijstje zet ik spellen die het internet mij aanraadt. Zo kom ik ook op spellen die ik anders nooit zou uitproberen. Wie weet wat je op die manier voor pareltjes tegenkomt.

De perfecte set-up

Wanneer je een game pc koopt, moet je zorgen voor een goede plek om te gamen. Zorg dat je een bureau hebt op de goede hoogte en een special gamestoel. Deze stoelen zijn gemaakt zodat je er veel uren achter elkaar in kan zitten zonder dat jouw houding verslechtert. Echt voor de ondersteuning van je lichaam dus. Daarnaast kan je decoraties en verlichting toevoegen die de sfeer in jouw ‘gamekamer’ veranderen, vrolijk of juist spannend. Het is aan jou

Volgens de regels

En zo maak je het thuisblijven weer een beetje leuker en makkelijker voor jezelf. En dat helemaal volgens de regels. Liever iets sociaals? Veel spellen kan je online spelen. Schaf een headset aan en praat met je vrienden online. Heel erg veilig en net zo gezellig.

Weet jij al welke game pc straks bij jou thuis staat? En welk spel je binnen een mum van tijd uitspeelt?