Hotel in Amsterdam boeken?

Wil je een hotel in Amsterdam boeken? Wanneer buitenlanders aan Nederland denken, komt Amsterdam als eerste op. Deze multiculturele stad is een grote trekpleister voor toeristen, en niet zonder reden. Amsterdam heeft van alles te bieden op het gebied van cultuur, sfeer, activiteiten en vertier. Ontdek deze historische stad voor bezienswaardigheden, leuke winkels en bekende markten. Met een hotel in Amsterdam hoef je je nooit te vervelen. Gelukkig hoeft een weekend Amsterdam ook geen aanslag op de portemonnee te zijn. Zo boek je voor €27 per persoon al een overnachting in een hotel voor 2 personen. Wanneer je in het centrum boekt, zorg je dat je een goed uitgangspunt hebt om de stad te verkennen. Veel bezienswaardigheden zijn namelijk al per voet of ter fiets te verkennen.

Bezienswaardigheden in Amsterdam

Wanneer je een hotel in Amsterdam boekt, is er genoeg te beleven. Naast de talloze coffeeshops en de beruchte Wallen, is er nog zo veel meer te zien en ervaren in deze eeuwenoude stad. Bewonder de karakteristieke grachten van Amsterdam tijdens een rondvaart op het water. Zo zie je de stad vanuit een heel ander perspectief. Er worden vele rondvaarten georganiseerd die je voor een voordelige prijs kunt boeken. Met een weekend Amsterdam mag je het Anne Frankhuis niet overslaan. Dit historische huis vlakbij de Westerkerk wordt nog steeds door vele belangstellenden bezocht. Hier zat de 12- jarige dagboekschrijfster in de Tweede Wereldoorlog ondergedoken. 

Voor een iets luchtiger uitje, bezoek je het Madame Tussauds Amsterdam museum tijdens een verblijf in een hotel in Amsterdam. Hier zie je filmsterren, muziekartiesten en legendarische voetballers die op levensechte wijze nagemaakt met wax zijn. Ga op de foto met jouw favoriete actrice of artiest tijdens een bezoekje aan dit museum. Je kijkt je ogen uit met deze levensechte beelden. Ook voor de kunstliefhebber is er genoeg te beleven in deze stad. Bezoek het Rijksmuseum, Stedelijk museum en natuurlijk het van Gogh Museum tijdens een cultureel weekendje in Amsterdam.

Evenementen in Amsterdam

Wanneer je een hotel in Amsterdam hebt geboekt, kan het plezier beginnen. Ieder jaar worden er unieke evenementen georganiseerd, die jouw weekend in Amsterdam wel heel bijzonder maken. Eind augustus wordt het evenement SAIL georganiseerd. Aanschouw honderden sloepen, marineschepen, bootjes of replica’s die naar de ligplaats in de IJhaven varen. Dit evenement is erg leuk voor jong en oud.

Wanneer je een echte koffieleut bent, mag je het Amsterdam Coffee Festival niet missen. Dit vindt ieder jaar in maart plaats. De beste Europese barista’s zijn aanwezig op dit evenement om te strijden in wedstrijden, optredens te doen en koffiekunsten te tonen.