Modetrends spot je in Amsterdam

Italië en Frankrijk mogen dan wel bekend staan om hun geweldige modehuizen, maar nergens vind je de laatste modetrends op een toegankelijker niveau dan in Amsterdam. Benieuwd naar de laatste trends op het gebied van fashion in 2020? Lees dan snel verder!

Natuurlijke en neutrale kleuren

In tegenstelling tot afgelopen modeseizoenen zie je in 2020 juist de natuurlijke kleuren terugkomen. Iets wat wel doorzet van de afgelopen paar seizoenen zijn de ‘old-fashioned silhouettes’. Denk hierbij aan A-lijn rokken met een smalle taille, pofmouwtjes en lange benen. Creëer een look die perfect op elkaar is afgestemd door meerdere tinten van dezelfde kleur te gebruiken.

Accessoires

Wat betreft deze trend in neutrale kleuren zet dit ook door in de accessoires van dit seizoen. Ga voor nude oordbellen of juist mooie gouden exemplaren die jouw look helemaal compleet maken. Wat betreft schoenen zijn er verschillende modellen waar wij helemaal hotel de botel van zijn, maar het komt in grote lijnen neer op het volgende.

Voor zowel mannen als vrouwen zijn de sneakers volledig geaccepteerd! Bekijk deze mooie Mason Garments dames en Mason Garments heren eens voor inspiratie.

Als we het hebben over laarzen is vrijwel niets te gek. In vorige seizoenen kwam de cowboy boot al voorbij in neutrale kleuren, nu kan je deze schoen in alle kleuren verwachten. Zet je schrap!

Paars is hot!

Een aanvulling op de natuurlijke kleurenpaletten die je dit seizoen veel terug zal zien komen is de trend die paars volledig omarmt. Deze style is echter niet voor iedereen weggelegd, paars moet je natuurlijk wel staan. Nu maakt het niet uit welke tint paars je draagt, ga voor lila, diep paars of zó donker dat je zwart lijkt te dragen.

Pofmouwtjes

In de tweede alinea werden ze al benoemd: de pofmouwtjes. Keer op keer komen ze weer terug in het straatbeeld en zo ook weer dit jaar. Draag deze trend wel met caution: ze kunnen je nog breder maken dan dat je al bent. Door de volumineuze schouders kan je jouw outfit maken of breken. Durf jij het aan?

Maak jouw statement

Ben je niet helemaal overtuigd van de monochrome trend of ballonmouwen? Ga dan voor de statement trend. Draag gedurfde prints met color blocking en combineer dit met grove sieraden of schoenen. Laat wel doorsijpelen in jouw outfits dat er een bepaalde elegantie naar voren komt, anders kan jouw outfit vol zitten met goede bedoelingen, maar wordt het eindresultaat teleurstellender dan je verwacht.

Related Stories

Meer artikelen

Wat te doen terwijl je thuis blijft?

Weet je niet wat je moet doen thuis? Wij hebben een aantal leuke ideeën...

De basis voor elk kantoor

Doordat velen van ons even anders aan de bak moesten dan normaal, hebben we...

Taalspellen

Hoeveel woorden zijn er in de Nederlandse taal? Zo een 240.000. Zoveel zijn er...

Verbouwing? Vergeet het volgende niet

Ben je van plan om te verbouwen of zit je midden in een verbouwing?...

De kleurrijkste bloementuin

De lente is in volle gang en de temperaturen beginnen te stijgen. Het is...

Een pijnlijke gebit, help!

Pijn aan het gebit is vreselijk om te ervaren. Pijn kan veroorzaakt worden wanneer...

Categorie├źn

Comments