Feestjes voor kinderen in Amsterdam

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig en wil je hem en zijn vrienden verrassen met een leuk verjaardagsfeestje? Dan kan het lezen van deze blog wellicht interessant zijn voor jou! Ben je van plan om een feestje te organiseren waar de kinderen lekker sportief bezig zijn in de buitenlucht? Dan hebben we in deze blog een aantal tips gegeven wat je kunt doen voor de kinderen. Vaak is het geven van een standaard feestje zoals zwemmen of naar een speeltuin gaan niet meer leuk. Dit doen kinderen al dagelijks en nu met de Corona crisis willen zij activiteiten waar ze echt een kick van krijgen. Hieronder is een overzicht gemaakt van een aantal tips.

Paintballen

Doordat veel kinderen dagelijks achter hun computer of telefoon zitten en schietspelletjes zitten te spelen is het paintballen het ideale feestje voor jouw kind. Veel kinderen krijgen een kick met het spelen van geweren. Er wordt daarnaast gebruik gemaakt van paintball wapens die speciaal voor kinderen zijn ontworpen. Neem deze uitdaging aan en wellicht staan de kinderen binnenkort in het bos elkaar aan het bekogelen met verf. Met dit stoere kinderfeestje krijgen de kinderen een camouflage uitrusting met een masker. Vaak speel je dan ongeveer een halfuurtje waar je verschillende spelletjes kunt spelen.  

Efoilen in Amsterdam

Als tweede activiteit is het efoilen in Amsterdam IJburg. Met een groep kinderen gaan efoilen op het water is super leuk voor de kinderen. Efoilen is namelijk door het water zweven met een soort surfboard dat is aangedreven met een elektromotor. Het besturen van dit board doe je met een afstandsbediening in je handen en je eigen lichaam om de balans en richting te geven. Wanneer de efoil boards al bezet zijn, zijn er ook altijd kinderen die kunnen suppen met een peddel. Hierdoor zijn de kinderen constant bezig en zullen ze altijd plezier hebben. Wanneer kinderen dit leuk vinden om het vaker te doen, bestaat er ook een efoil school in Amsterdam waar ze je nog meer leren. Dus lijkt je dit leuk om te organiseren voor de kinderen of wellicht voor jezelf dan is Efoil school Amsterdam de juiste plek om dit te doen. Daarnaast kan je bijvoorbeeld ook een sup huren. Sup huren ijburg is heel leuk door de mooie bruggen.

Blokkarten

Als laatste is blokkarten echt iets voor de jongens. Blokkarten is een leuke en veilige manier van karten op het land met een zeil. Het is duurzaam, spectaculair en makkelijk te leren. Ik weet zeker dat de kinderen dit super leuk gaan vinden.