Jouw telefoon helemaal in stijl

Vol trots laat je aan iedereen je nieuwe telefoon zien. Maar je wilt natuurlijk wel dat ie zo lang mogelijk mooi blijft. En we hebben allemaal onze onhandige periodes waarin we alles uit onze handen laten vallen. En soms hebben we geluk dat het goed terecht komt, maar soms met de meest stomme kleine tikjes ligt het helemaal open. Dan is het natuurlijk ook wel fijn wanneer je er bescherming voor hebt. Zodat je het toch een beetje voor blijft. En het mooie, en misschien wel het aller leukste, is dat je jouw telefoon geheel in jouw stijl kan hebben. 

 

Gigantisch veel keuze en verschillende hoesjes

Of je nu op zoek bent naar iphone 12 hoesjes of een hoesje voor de nieuwste Samsung, je hebt er ontzettend veel waar je uit kan kiezen. En dat is natuurlijk super leuk, want je koopt veel verschillende hoesjes zodat je altijd wel iets anders kan laten zien. Altijd leuk natuurlijk. En je kan zo ook je gehele eigen stijl erin terug vinden wanneer je op zoek gaat naar nieuwe hoesjes. 

Of je nu een transparant hoesje pakt waar je dan een polaroid foto achter plakt zodat die zichtbaar is. Een hoesje met een heftig printje zodat het jouw stijl versterkt of gewoon een hoesje met 1 kleur. Dat kan natuurlijk ook, het kan namelijk allemaal. En je kan nu ook steeds vaker je eigen hoesje ontwerpen wat natuurlijk ook leuk is. En dan gooi je er allemaal je eigen stijl en sausje over heen. Zo wordt het nog meer eigen.

 

De juiste bescherming is natuurlijk ook belangrijk

Buiten dat een hoesje jouw telefoon in jouw stijl kan gieten en je het een leuke extra accessoire vindt, is het natuurlijk ook belangrijk dat het je telefoon ook goed beschermd. Zoals in het begin genoemd, we hebben allemaal wel eens onze onhandige momenten waardoor onze telefoon uit onze handen valt of dat je hem ergens tegen aan stoot. En dan wil je wel dat ie goed beschermd is. En het verschilt natuurlijk ook nog met het soort werk wat je doet. Want ja, ook dat kan een risico zijn waardoor jouw telefoon eerder valt of ergens schade op kan lopen. 

 

Maar uiteindelijk doen we het ook omdat we het leuk vinden. Vooral wanneer we een voorraadje hebben met verschillende hoesjes die we gebruiken en zo nu en dan doen afwisselen. Want soms wil je wel dat jouw hoesje bij je stemming past of misschien wel gewoon bij je stemming.