Een verjaardagscadeau voor pubers

Het is niet altijd even makkelijk om voor je puberende zoon of dochter, neef of nichtje, buurjongen of buurmeisje een verjaardagscadeau te verzinnen. Op deze leeftijd beginnen de barbiepoppen en lego steeds wat minder leuk te vinden en is het tijd om als cadeaugever wat creatiever te worden. Hieronder staan een aantal tips voor wat je aan een puberende jongen of meisje kunt geven.

Bureaustoel

Voor jongens rond de twaalf is een eigen bureau met een bureaustoel altijd een goed idee. Ze gaan namelijk naar de middelbare school en hebben dan een goede werkplek nodig waar ze zich goed kunnen concentreren. Nog belangrijker is natuurlijk de zithouding. Als deze al op goede manier wordt gestimuleerd vanaf jonge leeftijd dan heeft dit op latere leeftijd alleen maar voordelen. Ook zie je vaak dat kinderen tegenwoordig veel achter de computer zitten voor videogames. Daarvoor heb je ook een speciale Gamingstoel op de markt. Deze Gamingstoelen zijn er speciaal op gemaakt dat iemand er voor een lange periode heel comfortabel op kan zitten. Een ideaal cadeau dus wat ook nog eens voor een goede houding op latere leeftijd kan zorgen. Op Bureaustoel24 is er een groot aanbod aan bureaustoelen en Gamingstoelen.

Een activiteit

Omdat kinderen veel op school en dus binnen zijn is het ook wel eens leuk om een leuke activiteit cadeau te geven. Ga bijvoorbeeld eens naar een pretpark of klim -en klauterbos. Zo krijgen de kinderen ook nog wat meer beweging en vaak vindt bijna ieder kind het wel leuk om wat te gaan doen voor zijn of haar verjaardag.

Een dagje naar de stad

Dit cadeau is geschikt voor beide jongens en meisjes. Door een dagje naar de stad te gaan kunnen de kinderen zelf kiezen wat voor een cadeau ze voor zijn of haar verjaardag willen. Zo kunnen ze uit kleding kiezen of een leuke game die ze al een hele tijd op het ook hebben. Als ouder hoef je alleen maar een dag te kiezen en natuurlijk wat geld te betalen! Misschien wordt er dan wel voor een game gekozen die ze kunnen spelen terwijl ze op hun nieuwe bureaustoel zitten.

Het is natuurlijk begrijpelijk dat wanneer je niet de ouder van het kind bent je niet zo veel geld wil uitgeven. Daarom kun je natuurlijk ook altijd gewoon wat geld geven. Hierdoor kunnen de kinderen zelf sparen voor iets dat ze leuk vinden. Pluspunt: ze leren ook nog eens omgaan met geld.