Een ronde tafel zorgt voor een gezellige zit

Wanneer je gezellig lang wilt tafelen en wilt bijkletsen met vrienden die je sinds het begin van de hele corona-ellende niet meer hebt gezien, dan is het wel zo fijn als je aan een fijne tafel kunt zitten. Een ronde tafel is dan een echte aanrader. Door de vorm zit iedereen  in het zicht en kunnen er echt fijne gesprekken gevoerd worden. Dankzij een ronde tafel kan je iedereen goed zien en hoef je niet naar voren of juist naar achteren te leunen om een gesprek te kunnen volgen. Daarbij is een ronde tafel, en dan zeker in de industriële stijl, helemaal hip!

Combineer de ronde tafel met comfortabele stoelen

Want dat is het volgende vereiste voor een avond lang tafelen: je moet wel fijn zitten. Die houten stoelen zijn nu echt aan vervanging toe en gelukkig kun je online terecht voor stoelen in verschillende soorten en maten. Wil je nieuwe stoelen én een nieuwe ronde tafel? Ga dan lekker naar de winkel, het kan weer zonder afspraak. De showrooms vind je in Druten en in Wageningen en deze zijn, met inachtneming van de geldende maatregelen, weer vrij te bezoeken. Dat is fijn, want zo kun je zelf voelen of de stoelen die je online hebt uitgezocht echt zo comfortabel zijn en of de tafel er goed bij past.

Ook voor een industriele bank kun je hier terecht

Je kunt in de showrooms terecht voor alle soorten industriële meubelen. Dus ook voor zo'n stoere industriële bank. In de showroom zie je precies hoe de bank er uit ziet en wat de verschillende mogelijkheden op het gebied van bekleding en pootjes zijn. Natuurlijk vind je deze informatie ook allemaal op de site, maar het is toch fijner om het in het echt te kunnen zien en voelen. Wie weet wat voor mooie meubelen je nog meer vindt in de showroom? Wat denk je van een salontafel of een mooie kast? Je kijkt je ogen uit!

Gun jezelf een voordeel

Heb je online gekeken en de ronde eettafel of een industriele bank gevonden die perfect in jouw huis zal passen? Dan is een bezoekje aan de showroom fijn om de bevestiging te krijgen. In de showroom zijn medewerkers aanwezig die je alles kunnen vertellen over de verschillende meubelen. Zij kunnen je goed adviseren. Dat is natuurlijk al een groot voordeel. Maar wil je ook nog eens 7% korting op je aankoop in de showroom? Schrijf je dan online in voor de nieuwsbrief. Je bent dan altijd op de hoogte van de nieuwste trends en binnenkomers.