Een optreden geven in mijn eigen tuin

Met de huidige maatregelen zitten we jammer genoeg noodgedwongen binnen. En voor mij als entertainer is dat erg lastig. Ik heb in de laatste tijd nog nooit zoveel thuis gezeten als nu. Het is nu niet mogelijk om optredens te geven en het schijnt dat het nog wel even gaat duur voordat het wel weer kan. In mijn vrije tijd doe ik regelmatig optredens als dj. Ik word benaderd voor verjaardagen, bruiloften en ook voor andere evenementen. Het is treurig dat de komende maanden er geen evenementen doorgaan voor grote gezelschappen. Voor mij betekent dat ik nu ook even niet mijn hobby kan uitoefenen. Toch wil ik wel bezig blijven en niet bij de pakken gaan neerzitten. In dit blog vertel ik over een initiatief die ik heb ondernomen.

Meer dan een hobby

Ik vind optredens geven het leukste om te doen. Het is een grote hobby waarmee ik ook nog een extra zakcentje mee verdien. Echter gaat het mij niet om het geld, maar juist om de show die ik kan geven aan de mensen. Daarom ben ik ook erg teleurgesteld dat het nu niet mogelijk is om een optreden te geven. Toch ben ik gaan nadenken over een mogelijke oplossing. Ik heb aan mijn publiek op social media en op andere kanalen laten weten dat ik in deze periode online optredens doe. Ik woon op mezelf en ik beschik over een grote tuin. Daarom heb ik ervoor gekozen om daar een podium te plaatsen, zodat ik nog steeds mijn optredens kan geven en mensen daarmee kan entertainen.

Het wordt goed ontvangen

De optredens die ik geef zijn via video’s en een livestream te zien. Voor de beeldopnames gebruik ik een camera die ik afgelopen kerst heb gekregen. Ook had ik nog voldoende apparatuur in huis om het geluid op te nemen. Wat betreft het podium heb ik er niet voor gekozen om er zelf een te maken of om er een te kopen. Maar ik heb ervoor gekozen om een podium te huren. Daarmee bespaar ik nog wat extra geld. En het is vooral verstandig in de huidige periode want het is nog erg onzeker hoelang deze maatregelen nog blijven gelden.

Zakelijk event

Zakelijke evenementen houden wij ons dag in dag uit mee bezig. Wij hebben de afgelopen jaren ongelooflijk veel kennis opgedaan wat betreft licht geluid en beeld voor congressen beurzen en andere zakelijke evenementen.