Zo geef je je lifestyle een boost

Als je een leven hebt waarbij er veel activiteiten plaatsvinden, dan heb je een hele actieve levensstijl. Ben je meer een bankhanger? Dan heb je een wat meer luie levensstijl. Daar is allemaal helemaal niets mis mee. We zijn hier niet gekomen om je eens flink te gaan afbranden, maar het is louter ter introductie. Het gaat erom dat je een idee krijgt van het begrip ‘lifestyle’. Dit kun je helemaal invullen zoals je wil, maar jij wil het een boost geven. Waarom? Dat weten wij ook niet, maar je leest deze blog wel dus je neemt het hoogstwaarschijnlijk serieus. Dit kun je doen omdat je succesvoller wil worden, gezonder wil worden of meer plezier uit het leven wil halen; het maakt allemaal niet uit. Wij gaan je hoe dan ook vertellen hoe je je lifestyle een boost geeft en we halen hier meerdere, ietwat alternatieve manieren voor aan. Veel leesplezier!

Kleding

We beginnen eerst bij je kleding. Dit moet, voordat je iets anders gaat doen, worden aangepast. Je zult je namelijk moeten kleden zoals je wil zijn. Als jij dit doet, breng je jezelf in de goede mindset. Wil je een succesvolle investeerder of salesman worden? Kleed je dan als the Wolf of Wallstreet. Wil je een ontzettend goede advocaat worden? Kleed je dan elke ochtend als Harvey Specter. Wil je de beste atleet ooit woorden? Kies de mooiste spullen van Daily Paper uit en een paar leuke sneakers van Karhu in je vrije tijd voor een frisse look. Je kunt hiermee al een heel eind komen en dat zit hem voornamelijk in je mindset. Een heel goed begin als je het ons vraagt.

Routine

Als je gezond wil worden, sterk wil worden, conditioneel top, financieel vrij of wat dan ook, is één ding heel belangrijk; routine. Routine creëren, op een goede manier dan, is een van de beste manieren om je doelen te bereiken en je levensstijl een goede boost te geven. Je doet dit door je dag te plannen. Wil je sterk en fit worden? Zorg dan dat je begint met een goede nacht slaap (minstens 7 uur per nacht, liever 8 uur of 9 uur), ga daarna beginnen aan een voedzaam ontbijt, doe wat je moet doen, ga trainen en beweeg voldoende gedurende de dag. Ook eten en drinken dat je doelen halen zal vergemakkelijken is een goed idee, het is zelfs essentieel. Maak hier voor jezelf een routine in en houdt jezelf hier aan.