Je gaat verhuizen! Hoe doe je dat?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Hoe pak je je verhuizing het beste aan?

De verhuisdag nadert nu echt en je maakt je zorgen over hoe je je spullen gaat inpakken, in de verhuiswagen en weer uitgepakt gaat krijgen. Geen reden om je ergens zorgen over te maken, want met Een goede voorbereiding kom je een heel eind. Er zijn een hoop trucjes waardoor je verhuizing vlekkeloos zal lopen. Trommel je vrienden en familie op om een handje te helpen. Dan gaat het vaak toch net wat sneller.

Inpakken

Het is tijd om in te pakken, maar hoe? Je hebt drie volle rekken met kleding hangen en die moeten ergens in. Het beste is om vuilniszakken om je kleding te doen. Waarom zou je al je kleding stuk voor stuk uit de kast halen, als het ook veel makkelijker kan. Met een vuilniszak kan je de kledingstukken bij elkaar binden. Zo kan je ze op de hangertjes houden en zo de verhuiswagen inladen. Zo hang je ze ook gemakkelijk weer op in je nieuwe huis.

Aangezien je handdoeken ook meegaan, is het verstandig om deze nuttig te gebruiken. Wikkel ze om je servies! Zo voorkom je dat er iets kapot zal gaan tijdens het vervoeren en zo neem je toch alles mee. Erg efficiënt. Als vrouw zijnde heb je vast een enorme bak met sieraden. Om te voorkomen dat je sieraden in de knoop raken tijdens het vervoer, kan je ze op verschillende manieren inpakken, namelijk ziplock-zakjes voor je kettingen, oorbellen en armbanden, kleine oorbellen in pillendoosjes doen, kettingen door drinkrietjes of wc-rollen rijgen zodat ze niet in de knoop raken of je oorbellen door een stuk karton prikken. Het kost in ieder geval minder tijd, dan ze weer uit elkaar te halen of te zoeken omdat ze kwijt zijn geraakt.

Zwaar werk

Het is niet niks even al je spullen naar een ander huis verhuizen. Je hebt gewoon een paar sterke armen nodig voor dit soort dingen. Je kan daarom verhuizers inhuren. Dit is superhandig en gemakkelijk en het scheelt je een hele hoop gesjouw en eventuele rug- en nekklachten. Als je op driehoog gaat wonen kan een verhuislift nog wel eens van pas komen. Verhuislift Amsterdam verhuurt een breed scala aan verhuisliften. In Amsterdam heb je natuurlijk veel hoogbouw en smalle trappenhuizen. Dat maakt de verhuizing net wat zwaarder en ingewikkelder. Verhuislift Amsterdam is daarom de perfecte oplossing. Maak het niet te ingewikkeld voor jezelf en besteed het uit!