Fit het nieuwe jaar in

Het nieuwe jaar staat om de hoek. Dat betekent dat we weer beginnen met goede voornemens voor het nieuwe jaar. We gaan weer meer sporten, vaker zelf koken en gezond eten. De oude gewoontes vliegen in januari de deur uit. Nieuwe jaar nieuwe versie van jezelf. Jammer genoeg is er uit onderzoek is gebleken dat de nieuwe voornemens vaak niet erg lang stand houden. Al vaak na een aantal weken vallen we weer terug in ons oude ritme. Dit hebben we natuurlijk liever niet, maar het is niet gek. Nieuwe gewoontes worden niet aangenomen van de een op de andere dag. Het heeft tijd nodig om in uw systeem te komen. Het is daarom belangrijk om consistent te blijven. Als u zich één keer of meerdere niet aan uw nieuwe gewoonte houdt is dat niet erg. Als u het daarna wel weer op pakt. Daar gaat het om, consistentie. Begin daarom niet pas in het nieuwe jaar met uw nieuwe gewoonte, maar begin nu al. Geef uzelf de tijd om deze nieuwe gewoonte eigen te maken. Doe het vooral op uw eigen manier, ieder mens is anders en heeft andere behoeften. 

Gezondheid 

Vooral in deze periode van thuiszitten en werken is het belangrijk om genoeg te bewegen en gezond te eten. Dus kies voor een nieuwe gewoonte die dit helpt te verbeteren in uw leven. Dit is erg belangrijk, vooral omdat we nu verplicht zijn om thuis te zitten, bewegen we een stuk minder. Normaal als we naar ons werk of studie gaan hebben we al wat dagelijkse beweging. Maar dit is nu weggevallen. We brachten normaal ook ons eigen eten naar het werk en konden zo niet meer eten of toch iets ongezonds pakken. Nu we thuis zitten worden we eerder verleid om iets ongezonds te pakken. Zorg dus dat u veel gezonde tussendoortjes in huis hebt. Dat als u iets wilt eten u een gezonde optie hebt. 

Afvallen 

Als bijkomend voordeel bij het bewegen en het gezonde eten komt vaak gewichtsverlies. Als u een voornaamst doel hebt om af te vallen kunt u altijd een dieet volgen. Bij een dieet is het niet de bedoeling om rigoreuze aanpassingen te doen in uw eetkeuzes. Dit is namelijk niet vol te houden op lange termijn. Met behulp van SLIMdiet is makkelijk afvallen mogelijk, er een afslankmethode ontwikkeld die u helpt om gezonde eetkeuzes te maken.  Zo past u uw gewoontes aan en kunt u het deze nieuwe levensstijl lang volhouden.