Een visum naar Suriname

Wil jij graag op vakantie naar Suriname, maar maak je je zorgen over het Visum aanvragen Suriname? Dan is dat in dit geval verleden tijd. Je kunt gemakkelijk een Visum aanvragen en deze krijg je dan binnen 3 dagen! Alles is veel makkelijker dan het eigenlijk oogt. 

Een visum aanvragen 

Om een visum aan te vragen heb je een aantal papieren nodig ofwel documenten. Allereerst is het handig om een foto of kopie te maken van jouw geldige paspoort. Deze dient langer dan 6 maanden geldig te zijn. Verder is het ook erg belangrijk om een pasfoto scan in te dienen. Deze dient van hoge kwaliteit en in kleur te zijn.  Ook zou deze foto maximaal 6 maanden oud mogen zijn. Verder zou je een vluchtschema moeten sturen. Hierin moet staan wanneer je vlucht is en de bevestiging van het hotel waar je zult verblijven. Ook je naam, aankomst – en vertrekdatum en het adres en contactgegevens van de hotel zou hierin moeten staan. Als het gaat om een zakelijke reis, krijg je te maken met extra voorwaarden. Zo zou je bijvoorbeeld een uitnodiging moeten hebben van het bedrijf waar jij een zakelijke meeting mee zult hebben. Ook de gegevens van de persoon die jou uitnodigt, zal hierin moeten staan. Visum aanvragen Suriname kan dus voor verschillende doeleinden

Corona en visum 

Door verschillende gezondheidsgerelateerde ontwikkelingen in de maatschappij, is het erg belangrijk om te weten hoe het gaat in de land waar jij naar toe wilt. Het is hierbij dus erg belangrijk om voor het visum aanvragen de website van RIVM na te checken. Wil jij tijdens Corona een visum aanvragen Suriname? Dan dien je te beschikken over een autorisatiebrief van de Surinaams Ministerie van Buitenlandse zaken. Het is verstandig om deze tijdig aan te vragen. De verwerking van deze brief duurt namelijk 5 dagen. In deze autorisatiebrief staat jouw gegevens en de reden van je reis. Deze autorisatiebrief wordt in vele gevallen ondersteund met verschillende documenten die de reden van jouw reis ondersteunen. Nadat jij deze brief hebt ontvangen kun je deze indienen tijdens het visum aanvragen. 

Kosten, duur en aanvraag 

Je kunt gemakkelijk een visum aanvragen door je gegevens online in te vullen. Ook je documenten dien je dan online in te leveren. Hierna kun je online je visum betalen en krijg je per mail jouw E-visum opgestuurd. De kosten van een visum aanvragen Suriname kost bijvoorbeeld €84,95. Hierbij gaat het om een toeristisch visum en deze is wel 90 dagen geldig. Hiernaast kun je ook visum aanvragen voor een zakelijke reis. Deze bedraagt €104,95 en heeft een duur van 60 dagen. Dit is het totale bedrag die je betaald. De verwerkingskosten, transactiekosten en btw zitten hierin. Een visum aanvragen is dus niet zo heel duur en kan ook erg makkelijk geregeld worden. Een groot voordeel is dat het dus ook online kan.