Auto verkopen was nog nooit zo eenvoudig

Je auto verkopen? Dat zal je nog niet altijd meevallen. Besef namelijk dat er in ons land honderdduizenden auto’s aangeboden worden en dat er dus voor de aspirant koper nogal wat te kiezen valt. Dat betekent dat je dus aandacht zal meten besteden aan de presentatie en zelf veel energie in de verkoop moet steken. Het kan ook echter en veel gemakkelijk. Auto verkopen? Schakel dan gewoon OSW in.

Je meldt de auto al binnen vijf minuten aan

De auto verkopen via OSW is bijzonder gemakkelijk en bovendien is het allemaal zeer snel geregeld. Het verkoopproces begint met het aanmelden van de auto op het platform van OSW. Je vult de gegevens in, iets wat je nog geen vijf minuten van jouw tijd kost. Nadat je alles ingevuld hebt, krijg je een bevestigingsmail van de specialist. Meteen na de aanmelding gaan de specialisten van OSW voor je aan de slag. OSW garandeert dat je al binnen 24 uur een bod op de auto krijgt.

OSW zorgt voor een reëel bod op de auto

Dat bod is reëel en doet recht aan de staat van de auto. Accepteer je het bod, dan kan de verkoop van de auto verder afgewikkeld worden. Je hoeft een eerste bod niet meteen te accepteren. Besef wel dat het bod slechts 48 uur geldig blijft en je dus niet weet of er een beter bod komt. In de regel willen mensen graag de auto verkopen en omdat OSW een prima prijs voor je auto regelt, gaan de meeste mensen toch wel met het eerst bod akkoord. Wat voor de auto geldt, geldt bij OSW overigens ook voor een sloopauto, motor, caravan, camper en boot. Ook die voertuigen kun je gemakkelijk via OSW verkopen.

De auto verkopen moeilijk? Niet als je kiest voor ontzorging van OSW

OSW kan zorgen voor volledige ontzorging zorgen bij de afwikkeling van de verkoop van de auto Nadat de deal gesloten is, wordt het voertuig bij jou thuis opgehaald, Je kunt meteen contant je geld krijgen en ontvangt een vrijwaringsbewijs. Vervolgens schud je de chauffeur de hand en is de afwikkeling helemaal afgerond. Auto verkopen hoeft dus beslist niet moeilijk te zijn. Zeker niet als je kiest voor de diensten van OSW. Wellicht dat je elders iets meer geld zou kunnen krijgen voor de auto, vergeet dan niet dat OSW ook de afwikkeling helemaal voor je regelt en dat je meteen over je geld beschikt./Bovendien is de gehele deal heel erg snel geregeld. En dat is zeker ook van waarde.