Organiseer een leuke avond met jouw vriendinnen

 

Hoe ouder je wordt, hoe drukken jouw leven en het leven van jouw vrienden gaat worden. Door al deze drukke agenda’s is het dan ook steeds lastiger om af te blijven spreken. Je leeft soms weken of maanden langs elkaar heen en dat is erg jammer. Als je elkaar de laatste tijd minder hebt gezien, dan moet je snel maar een keer een leuke avond organiseren met jouw vrienden om gezellig bij te praten. Ga daarom samen met jouw vrienden op zoek naar een datum waarop iedereen kan en ga aan de slag met het organiseren van een mega leuke avond met jouw vriendinnen. Lees verder en kijk wat je allemaal nodig hebt om jullie avond een groot succes te laten worden.

Zorg voor lekkere hapjes en drankjes

Om te beginnen zijn de hapjes en de drankjes natuurlijk onwijs belangrijk. Een heerlijk pisang drank of een lekkere portie bitterballen kan soms al het verschil maken. Als jullie het leuk vinden om elkaar te verrassen dan kun je er ook voor kiezen om allemaal wat eten en drinken te regelen. Hier kun je ook een spel aan koppelen. Zo kun je allemaal een eigen cocktail maken en de rest verrassen. Kijk zeker online ook voor goede aanbiedingen op drank wie weet kom jij een bacardi spiced aanbieding tegen en kun jij hier een heerlijke cocktail mee maken. Ook voor het eten kunnen jullie allemaal wat meenemen. Voor spel kun je iedereen een kleur geven en de persoon moet dan allemaal eten meenemen van die kleur. Zo kleur je hapjes en drankjes al super leuk maken.

Zoek leuke spelletjes om te doen

Om de avond te vullen kan het ook mega leuk zijn om spelletjes te spelen. Iedereen kan leuk van thuis spelletjes meenemen, maar je kunt ook zelf leuke spelletjes bedenken. Kijk online zeker eens voor leuke inspiratie. Hier delen mensen graag leuke ideeën die jij kunt gebruiken voor je avond met jouw vriendinnen. Een voorbeeld is dat jullie allemaal een grappige powerpoint kunnen maken en deze kunnen geven aan elkaar als jullie een paar drankjes op hebben. Ook kunnen jullie een leuke pubquiz organiseren of wat voor spel jullie dan ook leuk vinden.

Kijk een leuke film

Als laatste kun je natuurlijk ook altijd een iets rustigere avond hebben en gewoon lekker een filmpje kijken. Een grappige film kijken samen kan ook zorgen voor een hele leuke avond of kiezen jullie juist voor een spannende horrorfilm? Hoe dan ook het zal sowieso een geweldige avond worden samen.