Bent u toe aan nieuwe verwarming? Overweeg nano infrarood panelen!

U hebt vast wel eens van infrarood gehoord. Sterker nog, de kans is heel groot dat u het al in huis hebt (gehad). De afstandsbediening van uw televisie bijvoorbeeld, werkt met een infrarood straal. Maar wist u dat u met ir panelen uw huis kunt verwarmen? En dan ook nog voor een fractie van de prijs die u zou betalen wanneer u gaat voor een (nieuwe) centrale verwarming? Daarbij is de warmte die de nano infrarood panelen geven veel fijner dan de warmte van de radiator. Nano infrarood panelen zijn gemakkelijk zelf te installeren en ook nog eens zeer zuinig in gebruik.

Nano infrarood panelen zijn toepasbaar in iedere ruimte

We kennen allemaal het gevaar van de hete radiator op de kinderkamer. De kans dat uw kinderen zich bezeren is aanzienlijk. Met nano infrarood panelen hebt u deze zorg niet meer. De nano infrarood panelen zijn te plaatsen waar u maar wilt. Hoog op de muur, laag op de muur of zelfs aan het plafond. Wanneer u nano infrarood panelen met een mooie print kiest, is er een kunstwerk in de kinderkamer dat er helemaal niet uitziet alsof het de ruimte verwarmt. Datzelfde geldt voor in de badkamer of in de keuken. Ook de huiskamer kunt u goed verwarmen met deze infrarood panelen.

Wat hebt u nodig voor het installeren van een infrarood paneel?

Een (geaard) stopcontact. U kunt het infrarood paneel dus plaatsen waar u maar wilt. Dankzij de verschillende designs is er altijd een infrarood paneel beschikbaar dat past bij uw interieur. Wilt u een wit interieur met een wit infrarood paneel? Dan is het wel een tip om de juiste kleur wit te bepalen aan de hand van het infrarood paneel dat u wilt bevestigen. Er zijn veel verschillende kleuren wit en wanneer u het infrarood paneel niet wilt laten opvallen, dan is het verstandig om precies die kleur te kiezen waarin het infrarood paneel is gecoat. U kunt een infrarood paneel niet zelf schilderen om de kleur gelijk te krijgen met die van de muur.

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden

Heel veel informatie over deze manier van verwarmen vindt u online. Maar u vindt in heel Nederland showrooms waar u niet alleen kunt zien hoe zo'n infrarood paneel er nu eigenlijk uitziet, u kunt ook aanvullende informatie krijgen over alles wat u maar wilt weten over een infrarood paneel. De medewerkers van de showrooms zullen u graag te woord staan. Je krijgt dan tips over het installeren van de infrarood panelen en advies over de beste plaats in huis om het paneel te bevestigen.